Alder: 13 - 17

Kurset går fra 28.07.2024 til 02.08.2024

Pris: 5 900 ,-Teatercamp og LandArt 13-17 år 2024

Skogen har sine egne historier, rytme og sanselighet. Deltakerne på visuell kunst og teater samarbeider om en vandreforestilling der skogen er hovedperson.

Skogen og omgivelsene rundt gården inviterer deg til dialog.  Vi skal ut og sanke, snekre, binde, hoppe, slepe og danse. Vi skal utforske skogen - og la den utfordre oss. Når vi lager teater med naturen krever den at vi ser og bruker materialene i den som medspillere. Det vi kan se, lukte, smake, kjenne og høre får en helt egen plass og betydning i forestillingen. Hva gir handling i skogen? Den ru overflaten på den lange stokken du går barbeint på? Den surklende lyden i den våte mosen? Tyngden av tørrgrana du skal bære?

Det er mange små og store eventyr i skogen! 
Når du ikke lager teater i skogen sover du på sovesal, med tilhørende bad med dusj og do, du spiser i matsal, går tur og bader i elva, koser oss rundt bålet og møter nye og gamle venner. Du får fire måltider for dagen, og godteri siste kvelden. 
Vi avslutter campen med en vandreforestilling i skogen for familie og venner og en stor fest i hagen.

Obs! Vi har også søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter