Påmelding til Teatercamp og LandArt 13-17 år 2024

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 28.07.2024 til 02.08.2024

Alder: 13 - 17

Kurset går fra 28.07.2024 til 02.08.2024

Pris: 5 900 ,-

Skogen og omgivelsene rundt gården inviterer deg til dialog.  Vi skal ut og sanke, snekre, binde, hoppe, slepe og danse. Vi skal utforske skogen - og la den utfordre oss. Når vi lager teater med naturen krever den at vi ser og bruker materialene i den som medspillere. Det vi kan se, lukte, smake, kjenne og høre får en helt egen plass og betydning i forestillingen. Hva gir handling i skogen? Den ru overflaten på den lange stokken du går barbeint på? Den surklende lyden i den våte mosen? Tyngden av tørrgrana du skal bære?

Det er mange små og store eventyr i skogen! 
Når du ikke lager teater i skogen sover du på sovesal, med tilhørende bad med dusj og do, du spiser i matsal, går tur og bader i elva, koser oss rundt bålet og møter nye og gamle venner. Du får fire måltider for dagen, og godteri siste kvelden. 
Vi avslutter campen med en vandreforestilling i skogen for familie og venner og en stor fest i hagen.

Obs! Vi har også søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter