TEATERCAMP 15 år!

22.02.2024

Vi har bodd på Åsheim og hatt fine, unge folk på camp med teater og sommerliv i 15 år! 
Vi føler oss så rike som har blitt kjent med så mange fantastiske folk. Det er en stor glede å være sammen om å utforske teater og film, se unge prøve ut selve livet og seg selv sammen med nye venner. Det har blitt drukket bøttevis med te og vi har fått minner for livet. 
Fremover kan du lese om noen av dem som har vært her og hva de har å si om campopplevelsene sine.

Først ut:

Kai von der Lippe, Bandleder og musiker i Why Kai og FIE
Kai i grønt scenelys og piano.jpg 528 KB

"Teatercamp var alltid et av sommerens høydepunkt de årene jeg var der, og har vært viktig for meg karrieremessig. Det gjorde at jeg tidlig i livet ble trygg på å stå på en scene, og har gitt meg viktig erfaring med å samarbeide kunstnerisk med mennesker jeg aldri har møtt før. Som utøvende musiker er dette situasjoner jeg støter på hele tiden. Jeg vil også trekke frem camp-aspektet. Det å bo sammen, jobbe sammen, gjøre alt mulig sammen og bli veldig godt kjent med helt nye jevnaldrende på kort tid er fantastisk. Jeg kunne være hvem jeg ville i en del av livet hvor man prøver å finne ut hvem man er."


Kai og Ingrid Omre i Stormen i 2010
KAi som Caliban.jpg 3.75 MB

Multiinstrumentalist allerede i 2013
kai med trompet.JPG 1.92 MB


Dag_Emil_KAi_Kornelia_Marit.JPG 3.53 MB
Emil, Kai, Kornelia og Marit i Dag av Liv Heløe, 2011


Påmeldingen er åpnet for sommeren 2024!

27.11.2023

Bao kommer fra turnlandslaget og flere dansecrew - og spiller i norsk film, tv og musikkteater. Med ham kan du lære mange nye breake-triks!

Vi bygger nye lokaler!

27.11.2023

Andreas og Rani bygger et hus med 6 rom med fire soveplasser og bad i hvert rom, til deltakere, og en liten lærerfløy, med tre rom, bad og oppholdsrom. Drengestua, der sovesalen har vært i 15 somre, blir nå spisesal og kjøkken.

Sommeren 2023 - vi gleder oss! Verv en venn!

02.12.2022

Vi konsentrerer oss om det viktigste i sommer! Liv og død! Å holde spillet på scenen levende. Skal vi spille vår egen fødsel eller klodens død? Gjenoppliver vi Shakespeare? Kan vi snakke med forfedrene våre på scenen? Bare du som kommer avgjør det. Vi gleder oss!

EN SOMMERUKE

25.02.2022

med teater eller film på en gård i Spydeberg. Masse moro og nye venner!

TEATERCAMP I SOMMER!

25.02.2022

Nå er alle kursene ute. Meld dere på!

Etter litt justeringer er sommerprogrammet nå klart! Vi prøver oss på masse nytt - og mange gode klassikere! Nytt av året er Skrive og spillecamp - hvor du kan komme for å lære mer om å skrive scenetekst. Vi holder også ACTIONCAMP -inspirert av at fjorårets filmcamplærer NORA har gått på STUNTSKOLE. Hun er proppfull av masse nye triks og teknikker

Vi har også Musikk og Teater-camp med en nyutdanna trio fra Nord universistet - Fride, Kornelia og Kristoffer skal ha laboratorium for ulik måter å bruke musikk på scenen.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter