Vi bygger prøve- og spille og basketballhangout-rom i låven!

20.03.2022

Et isolert prøverom i låven har vi drømt om lenge! Det har vært på trappene å bygge ut i flere år. Mens vi venter på svar fra Innovasjon Norge om å bygge et nytt sovehus må vi jo ha noe å drive med her ;)

Det blir flere isolerte rom i låven. Det største rommet blir godt å være i både til øvelser og visninger. 

Det blir gildt å kunne ha et prøverom på gården som kan brukes hele året. Vi slipper unna den konstante duften av fjøs;) 

EN SOMMERUKE

25.02.2022

med teater eller film på en gård i Spydeberg. Masse moro og nye venner!

Nora har gått på stuntskole i 21/22 og har lomma full av nye teknikker og tricks for stunts på scene og film. Er du glad i dans, bevgelse, parkour eller action? ta gjerne kontakt med oss om du lurer på om dette er noe for deg.

TEATERCAMP I SOMMER!

25.02.2022

Nå er alle kursene ute. Meld dere på!

Etter litt justeringer er sommerprogrammet nå klart! Vi prøver oss på masse nytt - og mange gode klassikere! Nytt av året er Skrive og spillecamp - hvor du kan komme for å lære mer om å skrive scenetekst. Vi holder også ACTIONCAMP -inspirert av at fjorårets filmcamplærer NORA har gått på STUNTSKOLE. Hun er proppfull av masse nye triks og teknikker
teater1229.jpg 200 KB

Vi har også Musikk og Teater-camp med en nyutdanna trio fra Nord universistet - Fride, Kornelia og Kristoffer skal ha laboratorium for ulik måter å bruke musikk på scenen.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter