Sommeren 2023 - vi gleder oss! Verv en venn!

02.12.2022

Vi konsentrerer oss om det viktigste i sommer! Liv og død! Å holde spillet på scenen levende. Skal vi spille vår egen fødsel eller klodens død? Gjenoppliver vi Shakespeare? Kan vi snakke med forfedrene våre på scenen? Bare du som kommer avgjør det. Vi gleder oss!

1669893682796.jpg 3.58 MB

EN SOMMERUKE

25.02.2022

med teater eller film på en gård i Spydeberg. Masse moro og nye venner!

TEATERCAMP I SOMMER!

25.02.2022

Nå er alle kursene ute. Meld dere på!

Etter litt justeringer er sommerprogrammet nå klart! Vi prøver oss på masse nytt - og mange gode klassikere! Nytt av året er Skrive og spillecamp - hvor du kan komme for å lære mer om å skrive scenetekst. Vi holder også ACTIONCAMP -inspirert av at fjorårets filmcamplærer NORA har gått på STUNTSKOLE. Hun er proppfull av masse nye triks og teknikker
teater1229.jpg 200 KB

Vi har også Musikk og Teater-camp med en nyutdanna trio fra Nord universistet - Fride, Kornelia og Kristoffer skal ha laboratorium for ulik måter å bruke musikk på scenen.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter