Alder: 16 - 21

Kurset går fra 11.08.2024 til 16.08.2024

Pris: 5 900 ,-Musikk Teater 16+ 2024

Inn i skogen!  Inspirert av alt det obskure, vakre og gufne som foregår der inne, utforsker vi musikkteater i skogen. Du velger fokusområde - musikk eller teater, og får utfordringer tilpasset dine ønsker. Earlybird-pris før jul!

Vi lar oss inspirere av musikalen Into the woods av Stephen Sondheim og de skogseventyrene deltakerne har med seg. Det blir masterclass for sangere, monolog/dialogarbeid for skuespillere og band/improvisasjon/låtutvikling for musikere. Hvis du er aller mest interessert i å skrive teatertekst eller regissere teater det også mulig å zoome inn på. Du får tilbakemelding på arbeidet ditt fra profesjonelle scenekunstnere i norsk musikkteater.

Parallellt med det individuelle fokuset, skal vi lage et univers i skogen, som publikum kan bevege seg gjennom og der alle skal delta på en eller annen måte. 
Skriv i påmeldingen din hva du er mest interessert i. Det er mulig å ombestemme seg.

Du tar med deg instrumentet ditt, vi har også instrumenter her. Vi kommer til å sende ut noter til Into the Woods i forkant til de som ønsker det. 

Fredag i campuka kommer venner og familie og ser forestillingen og vi avslutter med en stor fest.

Obs!  Vi har også søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter