Påmelding til Musikk Teater 16+ 2024

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 11.08.2024 til 16.08.2024

Alder: 16 - 21

Kurset går fra 11.08.2024 til 16.08.2024

Pris: 5 900 ,-

Vi lar oss inspirere av musikalen Into the woods av Stephen Sondheim og de skogseventyrene deltakerne har med seg. Det blir masterclass for sangere, monolog/dialogarbeid for skuespillere og band/improvisasjon/låtutvikling for musikere. Hvis du er aller mest interessert i å skrive teatertekst eller regissere teater det også mulig å zoome inn på. Du får tilbakemelding på arbeidet ditt fra profesjonelle scenekunstnere i norsk musikkteater.

Parallellt med det individuelle fokuset, skal vi lage et univers i skogen, som publikum kan bevege seg gjennom og der alle skal delta på en eller annen måte. 
Skriv i påmeldingen din hva du er mest interessert i. Det er mulig å ombestemme seg.

Du tar med deg instrumentet ditt, vi har også instrumenter her. Vi kommer til å sende ut noter til Into the Woods i forkant til de som ønsker det. 

Fredag i campuka kommer venner og familie og ser forestillingen og vi avslutter med en stor fest.

Obs!  Vi har også søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter