Alder: 13 - 18

Kurset går fra 30.06.2024 til 05.07.2024

Pris: 5 900 ,-Filmcamp 13-18 2024

Skogen er drama! I sommer lager vi film på stier og i kratt og eventyrskog! Bli med å bo på gården og lage film i en uke, med nye venner på samme alder! 

Bli med å utforske skogen og å lage film - fra idé til filmen er ferdig klippa. Åsheim er en gård med jorder, skog og beiter. Her bor det utrolig mange skapninger vi kan la oss inspirere av for å lage film i alle sjangre - drama, komedie, action, grøss eller en god  blanding. På filmcamp lærer du litt om alle rollene som trengs på et filmsett; fotograf, lyd, lys, skuespillere, klapper, set-designer, rekvisitør, produsent, manusforfatter, script, regi ... og vi lager film, med alle deltakerne i fordelte roller. I løpet av uka deler vi i mindre grupper så alle får prøve å filme, å regissere, og å spille foran kamera. 
Samtidig med filmcamp har vi dansecamp! - og du vil derfor også få delta på dansetrening og sceneslossing og stunts for film. 
Du sover på sovesal med fjorten andre og to felles bad, spiser i matsal og er ute og lager film. Når vi ikke filmer, ser vi film og spiser popcorn, danser og trikser, går tur og bader i elva, koser oss rundt bålet og møter nye og gamle venner. Du får fire måltider for dagen, og godteri siste kvelden. 
Vi avslutter campen med filmvisning for familie og venner og en stor fest i hagen.

Obs!  Vi har søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. 
Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter