Påmelding til Filmcamp 13-18 2024

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 30.06.2024 til 05.07.2024

Alder: 13 - 18

Kurset går fra 30.06.2024 til 05.07.2024

Pris: 5 900 ,-

Bli med å utforske skogen og å lage film - fra idé til filmen er ferdig klippa. Åsheim er en gård med jorder, skog og beiter. Her bor det utrolig mange skapninger vi kan la oss inspirere av for å lage film i alle sjangre - drama, komedie, action, grøss eller en god  blanding. På filmcamp lærer du litt om alle rollene som trengs på et filmsett; fotograf, lyd, lys, skuespillere, klapper, set-designer, rekvisitør, produsent, manusforfatter, script, regi ... og vi lager film, med alle deltakerne i fordelte roller. I løpet av uka deler vi i mindre grupper så alle får prøve å filme, å regissere, og å spille foran kamera. 
Samtidig med filmcamp har vi dansecamp! - og du vil derfor også få delta på dansetrening og sceneslossing og stunts for film. 
Du sover på sovesal med fjorten andre og to felles bad, spiser i matsal og er ute og lager film. Når vi ikke filmer, ser vi film og spiser popcorn, danser og trikser, går tur og bader i elva, koser oss rundt bålet og møter nye og gamle venner. Du får fire måltider for dagen, og godteri siste kvelden. 
Vi avslutter campen med filmvisning for familie og venner og en stor fest i hagen.

Obs!  Vi har søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. 
Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter