Alder: 10 - 12

Kurset går fra 04.08.2024 til 09.08.2024

Pris: 5 900 ,-Teatercamp 10-12 år august 2024

Skogen er drama! Denne sommeren skal vi leke og lage teater i eventyrskogen vår!  Bli med og å la det skumle, vakre og rare i skogen bli levende karakterer og morsomme scener! 

På Teatercamp bor vi sammen på Åsheim Gård i seks dager og fem netter og lager teater. Vi går også tur i skogen, bader i elva, får nye venner og synger rundt bålet. På slutten av uka har vi en visning av en forestilling for venner og familie og en stor fest i hagen på gården. 

I sommer går både vi og publikum inn i den eventyrlige skogen rundt gården. Der vil vi lage vår scene. Skogsforestillingen blir til ut av det vi oppdager i skogen. Vi vil også bruke historier deltakerne har med seg fra tidligere skogsturer og eventyr. Kanskje lager vi en dramatisk historie om rovsopp som dreper  og spiser dyr(det finnes!) eller om en hakkespettfamilie som flytter inn i  ospetreet der en utrydningstruet og vakker sinoberbille lever mellom barken og veden. Du kan kanskje spille en scene i et tre, på en eng eller i en hytte vi lager? Kanskje blir det et mysterie der vi avslører det hemmelige nettverket trærne kommuniserer med under jorda? Eller en motstandskamp med sceneslossing og dans - der skogen slår tilbake mot menneskene?

Obs! be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter