Påmelding til DUScamp 13-16 år 2023

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 30.07.2023 til 04.08.2023

Alder: 13 - 16

Kurset går fra 30.07.2023 til 04.08.2023

Pris: 2 000 ,-

På Teatercamp vil vi ta utgangspunkt i historier som deltakerne har med seg om liv og død, og blande dem med verdens mest kjente drama om samme tema - Hamlet av William Shakespeare. Vi gjør leker og øvelser for å bli godt kjent med hverandre,  fantasi og tilstedeværelse. Du lærer teknikker for å bli bevisst stemmebruk, tekstbehandling, sang, bevegelse, sceneslossing, spontanitet og karakterbygging.

På Teatercamp bor du på sovesal, spiser i matsal og øver og spiller ute eller i vår black box i låven. Du får minimum 6 timer undervisning og 4 måltider pr dag, bålkos, badetur til Glomma, tull og fjas og lek og alvor med 14 andre på din egen alder som også er interessert i teater. 
Campen koster 2000,- 
Når du har meldt deg på får du tilsendt faktura på epost. Når den er betalt er plassen din. Påmeldingsavgift blir ikke refundert ved avmelding.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter