Påmelding til Filmcamp 13-15 2023

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 02.07.2023 til 07.07.2023

Alder: 13 - 16

Kurset går fra 02.07.2023 til 07.07.2023

Pris: 5 500 ,-

Også på filmcamp vil vi ta utgangspunkt i historier som deltakerne har med seg om liv og død, og verdens mest kjente drama om tema - Hamlet av William Shakespeare. Vi gjør masse leker og øvelser for å bli godt kjent og bruke fantasi og tilstedeværelse og samarbeide - film er et stort gruppearbeid!
Vi skal også se masse film og spise popcorn, ha bålkveld, gå på tur, bade og finne gode steder å spille inn scenene våre. Filmcamp foregår på Åsheim gård. Her sover du på sovesal og spiser i spisesal. Undervisningen foregår stort sett ute eller i låven, og du er her sammen med med 14 andre filminteresserte folk på samme alder.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter