Tilbake til alle kurs

TEATER OG MUSIKK 16+

Fra 31.07.2022 til 05.08.2022. Fra 16 til 20 år

Alder: 16 - 20

Kurset går fra 31.07.2022 til 05.08.2022

Pris: 5 500 kr

Digger du både musikk og teater? Kanskje har du gjort mest teater og er vant til at musikken kommer ut av høyttalerne? Har du drevet med musikk hele livet, men er nysgjerrig på hvordan musikken kan være medforteller i en historie? Har du en komponist i magen som vil ut? Eller kanskje du aldri har turt å ta i et instrument eller synge for full hals fordi du er redd for å ikke være god nok? Denne uken skal vi fortelle en historie på scenen med kropp og stemme. Som en viktig ingrediens skal vi leke oss med instrumenter vi ikke kan, instrumenter som kanskje egentlig ikke er instrumenter. Vi skal undersøke hvordan stemmen kan brukes både til sang og til å danne et lydbilde. Vi skal finne ut hvordan man alene som skuespiller kan få publikum til å bli med til månen og i neste øyeblikk sitte på trikken uten at et eneste scenografisk element blir brukt. Vi tar utgangspunkt i korte historier, filmer eller noe annet gøy, rørende eller skummelt som deltakerne lar seg inspirere av. Vi jobber i grupper med å lage korte forestillinger som vi viser for familie og venner i slutten av uka. På teatercamp får du sove på sovesal med 12-14 andre på din alder, der er det to bad. Du spiser i spisesal, fire måltider om dagen. Det er minimum seks timer undervisning pr dag + tur, kos, kostymemoro, sang og spell. Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding) Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt