Påmelding til DUScamp 13-16 år

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 31.07.2023 til 05.08.2023

Alder: 13 - 15

Kurset går fra 31.07.2023 til 05.08.2023

Pris: 5 500 ,-

Digger du både musikk og  teater? Vi skal lage vår egen musikal. Vi komponerer melodiene, skriver tekstene og masserer frem handlingen. Det blir spennende! 

Har du en historie eller episode vi kan lage en sang til? Vi trenger alle. Kan du spille et instrument er det topp, men ikke nødvendig. Alle kan synge! 

Denne uken skal vi fortelle en historie på scenen med kropp og stemme. 

Vi jobber med teaterteknikker for å få frem din stemme og ditt uttrykk.  

Teatercamp er på  en gård i spydeberg. Du sover på sovesal med 12-14 andre på din alder, der er det to bad. Du spiser i spisesal, fire måltider om dagen. Det er minimum seks timer undervisning pr dag + tur, kos, kostymemoro, sang og spell. Det koster 5500,-
Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding) Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter