Påmelding til Filmcamp 13-15 år 2022

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 10.07.2022 til 15.07.2022

Alder: 13 - 15

Kurset går fra 10.07.2022 til 15.07.2022

Pris: 5 500 ,-

På filmcamp blir du kjent med de ulike sidene av å lage film. Vi jobber i stort filmcrew med alle deltakerne og i mindre grupper, der alle som vil får prøve seg md å spille foran kamera, å fortelle en historie med kamera og å gi regi til skuespillerne. Dessuten jobber vi med manus, lyd, lys, kostyme, set-design og casting. 
Hver deltaker kan velge litt selv hva hen er mest nysgjerrig på. Vi starter hver dag med felles oppvarming med fokus på samarbeid og kreativitet. Så fokuserer vi på et fagområde og jobber i grupper med å filme korte scener.

 På kvelden ser vi på det vi har laget sammen og diskuterer hvordan vi har løst oppgavene og hvordan det funker. I slutten av uka vil vi ha en filmvisning for familie og venner som viser noe av det vi har jobbet med. På filmcamp får du minimum 6 timer undervisning pr dag, fire måltider pr dag, en seng på sovesal der det er to bad med dusj og do. Vi går på tur, har bålkvelder med musikk og spell og ser masse film.

Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding) Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter