Påmelding til SKRIVE & SPILLE 15-20

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 03.07.2022 til 08.07.2022

Alder: 15 - 20

Kurset går fra 03.07.2022 til 08.07.2022

Pris: 5 500 ,-

Denne uka prøver vi ut måter å skrive scenetekst. Så enten du er nysgjerrig på å skrive, litt bekymra for å skrive eller ikke tror du kan skrive...
Gjennom lekne teaterøvelser og improvisasjon setter vi i gang skriveprosesser. Vi skriver hver for oss og sammen. Vi lager historier, karakterer, prøver ut ulike formgrep og tema. 

På slutten av uka inviterer vi venner og familie til en lesning/visning av noe av det vi har laget i løpet av uka.

På Teatercamp sover du på sovesal med 14 andre, der det er to bad. Du får fire måltider om dagen i spisesalen eller ute og minimum 6 timer undervisning om dagen. Det er masse sosial moro, tur, bål, sang og spell. På Teatercamp får du masse spennede påfyll - venner og sommerminner for livet!

 Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon(som gjelder alle sommerens camper) og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmeldin. Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.


Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter