Påmelding til Teatercamp 12-16 år 2022

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 26.06.2022 til 01.07.2022

Alder: 12 - 16

Kurset går fra 26.06.2022 til 01.07.2022

Pris: 5 500 ,-

På teatercamp undersøker vi det grunnleggende for en skuespiller. Med lekne teaterøvelser og improvisasjon, får deltakerne prøve ut hva som skal til for å lage en karakter og være godt tilstede i en scenisk situasjon. Vi har fokus på fantasi, bevegelse, minner, sanser, musikk, tekst og stemmebruk. 
Du som skal være med kan ha med deg en historie knytta til et tema - sommerens tema er ikke bestemt ennå.
I løpet av de seks dagene teatercampen varer, bygger vi en forestilling sammen. Siste dagen har vi visning i hagen, i skogen eller i låven, avhengig av vær og føreforhold. Vi inviterer familie og venner til å komme og se. På teatercamp får du sove på sovesal med 12-14 andre på din alder, der er det to bad. Du spiser i spisesal, fire måltider om dagen. Det er minimum seks timer undervisning pr dag, tur, kos, kostymemoro, sang og spell fra morra til kveld. Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding)
Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter