Tilbake til alle kurs

Teatercamp 2 2021 16+

Fra 27.06.2021 til 02.07.2021. Fra 16 til 20 år

Alder: 16 - 20

Kurset går fra 27.06.2021 til 02.07.2021

Pris: 4 900 kr

Teatercamp for deg som går på videregående eller er på vei videre - som trenger flere verktøy for å undersøke en karakter, en relasjon eller et samspill på scenen. Disse seks dagene er intensive mesterklasser der vi fordyper oss i ulike teknikker, måter å finne en karakters kjerne og liv på og hvordan virkelig å se og forholde seg til de andre på scenen. Hver dag begynner vi i fellesskap med å undersøke ulike metoder for skuespillerarbeidet. Deretter jobber grupper på to eller tre med enkeltscener, som arbeides med gjennom dagen. Vi avslutter hver dag med å vise hverandre det vi har arbeidet med og gi tilbakemeldinger på det vi ser og det videre arbeidet. Vi kommer innom ulike teknikker fra Meisner, Viewpoints, Stanislavkij, le Coq og flere. Vi jobber med improvisasjon, tekst, bevegelse og musikalske elementer. Fokuset holdes på partnerkontakt og relasjoner i scener fra både norsk og internasjonal dramatikk. Vi avslutter uka med en visninger for familie og venner. Vi prøver og spiller ute og følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler for vår situasjon. På teatercamp 16+ kan du regne med å få minimum 6 timer undervisning pr dag, fire måltider om dagen, en tur med gjengen, bålkos og musikk og moro. Aller viktigst - vi tilpasser teatercampen etter de som er her og er opptatt av den enkeltes utvikling og nysgjerrighet. Kursavgiften refunderes ikke ved avmelding.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt