Tilbake til alle kurs

Filmcamp 2 2021 alder 15+

Fra 25.07.2021 til 30.07.2021. Fra 15 til 19 år

Alder: 15 - 19

Kurset går fra 25.07.2021 til 30.07.2021

Pris: 4 900 kr

På filmcamp får du innsikt i hvordan å lage film. Hver av de seks dagene på camp blir deltakerne kjent med ulike sider av filmskaperprosessen. 14 deltakere deles i ulike grupper hver dag og prøver å spille foran kamera, å fortelle en historie med kamera og å gi regi til skuespillerne. Hver deltaker kan velge litt selv hva hen er mest nysgjerrig på. Hver dag vil starte med en felles oppvarming med samarbeid og kreativitetsleker og øvelser. Så fokuserer vi på et fagområde og jobber i grupper med å filme korte scener. På kvelden ser vi på det vi har laget sammen og diskuterer hvordan vi har løst oppgavene og hvordan det funker. I slutten av uka vil vi ha en filmvisning for familie og venner som viser noe av det vi har jobbet med. På filmcamp får du minimum 6 timer undervisning pr dag, fire måltider pr dag, en seng på sovesal der det er to bad med dusj og do. Vi går på tur, har bålkvelder med musikk og spell og ser masse film. Deltakeravgiften refunderes ikke ved avmelding, men blir teatercamp stengt pga statlige eller kommunale Covid19tiltak, refunderer vi 4000,- av deltakeravgiften. Vi forholder oss til de smittevernreglene som er gjeldende.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt