Tilbake til alle kurs

Teatercamp 3 sommer 2020 14+

Fra 02.08.2020 til 07.08.2020. Fra 14 til 19 år

Alder: 14 - 19

Kurset går fra 02.08.2020 til 07.08.2020

Pris: 4 900 kr

På teatercamp undersøker vi det grunnleggende for en skuespiller. Lek, innlevelse, tilstedeværelse, karakterarbeid, fantasi, fokus, bevegelse, minner, sanser og stemmebruk. Dette gjør vi gjennom arbeid med et tema, dramatiske tekster, dikt og sanger. I sommer vil vi holde på med det å være redd. Vi tar utgangspunkt i Tove Jansons bok "Hvem skal trøste knøttet". Knøttet er så veldig redd og alene, men blir modig når han oppdager at det finnes en annen som er mer redd enn ham. Du som skal være med kan også ha med deg en historie knytta til tema. I løpet av de seks dagene teatercampen varer bygger vi en forestilling sammen gjennom improvisasjon, lek, musikk og sang, tekster som finnes og dialoger vi lager. Siste dagen har vi visning i hagen, eller i skogen eller i låven, avhengig av vær og føreforhold. Vi inviterer familie og venner og avslutter med en grillfest i hagen. På teatercamp får du sove på sovesal med 12-14 andre på din alder, der er det to bad. Du spiser på stabbursloftet, fire måltider om dagen. Det er minimum seks timer undervisning pr dag, tur, kos, kostymemoro, sang og spell fra morra til kveld. Det koster 4900,- Kursavgiften refunderes ikke ved avmelding.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt