Tilbake til alle kurs

Filmcamp august 2020 15+

Fra 05.07.2020 til 09.07.2020. Fra 15 til 19 år

Alder: 15 - 19

Kurset går fra 05.07.2020 til 09.07.2020

Pris: 4 900 kr

På filmcamp er deltakerne involvert i hele prosessen fra idé til ferdig film. I små grupper utvikles manus. Dere velger location, caster, spiller inn og klipper en liten film. Uka avsluttes med filmvisning for familie og venner på gården. I løpet av uka er vi derfor innom undervisning i manusutvikling og dramaturgi, skuespillerteknikk for film, lys, lyd og klipp. På filmcamp bor du sammen med 13 andre unge folk i sovesal i Drengestua. Der er det to bad. Vi spiser ute i hagen eller på stabbursloftet og filmer ute på gården, i tunet, i låven eller i skogen. Du får minimum 6 timer undervisning og 4 måltider for dagen. Uka koster 4900,- Spiller du noe instrument? Ta det gjerne med. Vi skal synge rundt bålpanna, drikke te, diskutere, tulle og lage film fra morra til kveld.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt