Tilbake til alle kurs

Teatercamp 10-13 år i Høstferien 2019

Fra 28.09.2019 til 02.10.2019. Fra 10 til 13 år

Alder: 10 - 13

Kurset går fra 28.09.2019 til 02.10.2019

Pris: 4 400 kr

Vi er ute i den skarpe, klare høstlufta og lager teater på tunet, i låven eller i skogen. Du er sammen med tolv andre teaterinteresserte unge og lærer grunnleggende skuespillerteknikk, skaper karakterer, leker med kostymer, improviserer, synger, danser og sloss(scenesloss ;)) På teatercamp lager vi ofte teater med historier deltakerne har med selv - fra sitt eget liv. Og så blander vi det med andre historier, sanger og tekster. Vi lager lekent og alvorlig teater hvor alle får oppgaver de kan ha moro av og vokse på. Kveldene blir brukt til tur, kostymemoro og bålkos. Deltakerne sover på sovesal i Drengestua, spiser på stabbursloftet, og er ute og lager tetaer, med mindre det høljer ned - da er vi på låven. Du får minimum seks timer undervisning for dagen, fire måltider og ei seng på sovesal. Siste dagen har vi visning for familie og venner og avslutter med et felles måltid i hagen på Åsheim.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt