Tilbake til alle kurs

Teatercamp 14+ august 2019

Fra 04.08.2019 til 09.08.2019. Fra 14 til 18 år

Alder: 14 - 18

Kurset går fra 04.08.2019 til 09.08.2019

Pris: 4 900 kr

Har du spilt teater en stund og vil fordype deg og lære mer? Eller er ny og nysgjerrig og vil stupe ut i det? På denne teatercampen går vi inn i grunnleggende metoder for å finne kjernen til en karakter og hvordan å finne frem til levende og troverdige situasjoner på scenen. Du kan få jobbe grundig med en krevende tekst og finne nye veier inn i en dialog. Vi jobber med løgn som overordnet tema - og bruker særlig utdrag fra Ibsens Peer Gynt som grunnlag for arbeidet. I Peer Gynt er det både absurde og surrealistiske situasjoner og hard sosialrealisme. Vi lager scener ute I skogen, på tunet, i åkern. Vi er også åpne for å skape helt nye situasjoner og scener ut fra deltakernes meddikting. Det blir også musikk og spell, tur, bål og kos. Den siste dagen har vi visning for venner og kjente og avslutter med grillfest i hagen. Uka koster 4900,- for det får du fire måltider for dagen, soveplass på sovesal, og minimum 6 timer undervisning pr dag.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt