Påmelding til Visuell kunstcamp august 2024

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 04.08.2024 til 09.08.2024

Alder: 10 - 12

Kurset går fra 04.08.2024 til 09.08.2024

Pris: 5 900 ,-

På Teatercamp spiller vi teater ute på tunet, i åkern eller i skogen. I sommer inviterer vi også deg som helst vil utforske og skape med hendene til å være med. Vi vil undersøke skogen som omkranser gården, tegne, tenke og bruke fantasi, kniv, øks, tau og alle skattene vi finner i skogen for å skape egne univers. De kunstferdige rommene vi skaper, skal inngå i vandreforestillingen Skogen, som vises for familie og venner siste dag av campen. De kunstrommene du er med å lage, vil skuespillerne ta i bruk når de spiller teater. Hvis du også vil spille og være med som aktør i visningen, vil det også være mulig, men melder du deg på denne campen, er hovedfokuset ditt å lage det visuelle og fysiske rommet.

Når vi ikke lager kunst, går vi tur og bader i elva, synger rundt bålet og griller seigmenn og får nye venner blant folk og dyr på gården.
Du bor på rom med tre andre i køyesenger, med bad og spiser fire måltider for dagen i spisesal eller ute i hagen.

Obs! Earlybirdpris før jul - 500 kroners rabatt, hvis du melder deg på og betaler avgiften før jul.
Vi har også søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding.

Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter