Påmelding til Dansecamp og scenekamp for film '24

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 30.06.2024 til 05.07.2024

Alder: 13 - 18

Kurset går fra 30.06.2024 til 05.07.2024

Pris: 5 900 ,-

Dette er en workshop i  breaking og improvisasjons-teknikker for skape dynamikk og kontraster i bevegelse. Vi utforsker styrkene til hver enkelt deltaker og hvordan du kan bruke det akkurat du har i dansen.
Vi går også gjennom scenekamp-teknikker og undersøker hvordan du kan benytte omgivelsene dine i scenen du skal spille eller danse i. 
Samtidig med Dansecamp er det Filmcamp på gården, for samme aldersgruppe. Vi vil derfor lage dans og bevegelsessekvenser som filmes. I sommer skal vi jobbe med skogen som location. Vi skal derfor utforske bevegelse både inne i salen vår i låven, ute på gården og i skogen.
På Åsheim bor du på rom med tre andre med felles bad og du spiser fire måltider for dagen i spisesal eller ute i hagen. Når det ikke er dans og bevegelse på programmet, går vi tur og bader i elva, får nye venner blant dyr og mennesker på gården, har bålkveld eller ser film. 
Campen avsluttes med en visning for familie og venner på gården med en fest for alle i hagen.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter