Påmelding til Teatercamp 10-12 år juni'24

* må fylles ut korrekt

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

Fra 23.06.2024 til 28.06.2024

Alder: 10 - 12

Kurset går fra 23.06.2024 til 28.06.2024

Pris: 5 900 ,-

På Teatercamp bor vi sammen på Åsheim Gård i seks dager og fem netter og lager teater. Vi går også tur i skogen, bader i elva, får nye venner og synger rundt bålet. På slutten av uka har vi en visning av en forestilling for venner og familie og en stor fest i hagen på gården. I sommer går både vi og publikum inn i den eventyrlige skogen rundt gården. Der vil vi lage vår scene. Skogsforestillingen vår vil springe ut av det vi oppdager når vi utforsker skogen. Vi vil også bruke historier deltakerne har med seg fra tidligere skogserfaringer og eventyr. Kanskje lager vi en dramatisk historie om rovsopp som dreper  og spiser dyr(det finnes!) eller om en hakkespettfamilie som flytter inn i  ospetreet der en utrydningstruet og vakker sinoberbille lever mellom barken og veden. Du kan kanskje spille en scene i et tre, på en eng eller i en hytte vi lager? Kanskje blir det et mysterie der vi avslører det hemmelige nettverket trærne kommuniserer med under jorda? Eller en motstandskamp med sceneslossing og dans - der skogen slår tilbake mot menneskene?

Obs! Earlybird - 500 kroners rabatt, hvis du melder deg på og betaler avgiften før jul. Vi har også søsken og ververabatt(500 kr) - be den du har vervet oppgi navnet ditt ved påmelding. Deltakeravgiften blir ikke tilbakebetalt ved avmelding. Hvis deltakeravgiften ikke betales innen betalingsfristen på 30 dager, blir påmeldingen slettet.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter