Alder: 13 - 16

Kurset går fra 30.07.2023 til 04.08.2023

Pris: 2 000 ,-DUScamp 13-16 år 2023

DUS- Den Unge Scenen tilbyr en spennede sommeruke full av teater og nye venner fra hele Norge! 

På Teatercamp vil vi ta utgangspunkt i historier som deltakerne har med seg om liv og død, og blande dem med verdens mest kjente drama om samme tema - Hamlet av William Shakespeare. Vi gjør leker og øvelser for å bli godt kjent med hverandre,  fantasi og tilstedeværelse. Du lærer teknikker for å bli bevisst stemmebruk, tekstbehandling, sang, bevegelse, sceneslossing, spontanitet og karakterbygging.

På Teatercamp bor du på sovesal, spiser i matsal og øver og spiller ute eller i vår black box i låven. Du får minimum 6 timer undervisning og 4 måltider pr dag, bålkos, badetur til Glomma, tull og fjas og lek og alvor med 14 andre på din egen alder som også er interessert i teater. 
Campen koster 2000,- 
Når du har meldt deg på får du tilsendt faktura på epost. Når den er betalt er plassen din. Påmeldingsavgift blir ikke refundert ved avmelding.

Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter