Alder: 10 - 12

Kurset går fra 13.08.2023 til 18.08.2023

Pris: 5 500 ,-Teatercamp 10-12 år august 2023

Har du hørt at forskere har funnet et dyr i permafrosten i Sibir som har vært nedfrosset i 24 tusen år, men lever? Nå vil de gjenopplive mammut!  Når kjenner du deg aller mest levende? Tror du på et liv etter døden? Har du vært i begravelse? I sommer skal Teatercamp handle om det som alt levende har felles - Liv og Død.

På Teatercamp kan du være med å undersøke hvordan du bruker stemmen og kroppen i  sang, musikk, fantasi, sceneslossing, fokus, tilstedeværelse - på scenen! Teatercamp foregår på en gård - og vår scene er enten ute i skogen, i åkern, på tunet eller i låven.
Alle deltakerne har med seg historier om liv og død som vi blander med verdens kanskje mest kjente drama om det samme - HAMLET av William Shakespeare.
På Teatercamp bor du på sovesal, spiser i matsal. Du får minimum 6 timer undervisning og 4 måltider pr dag, bålkos, badetur til Glomma, tull og fjas og lek og alvor med 14 andre på din egen alder som også er interessert i teater.

Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter