Alder: 13 - 16

Kurset går fra 02.07.2023 til 07.07.2023

Pris: 5 500 ,-Filmcamp 13-15 2023

Filmcamp varer i seks dager og fem netter - da lager vi film sammen og i grupper. Du kan få en smak av hva som trengs for å  skrive manus,  regissere, filme, spille, redigere, ta opp lyd, sette lys, lage slossscener...vi berører hele prosessen for å lage film. 

Også på filmcamp vil vi ta utgangspunkt i historier som deltakerne har med seg om liv og død, og verdens mest kjente drama om tema - Hamlet av William Shakespeare. Vi gjør masse leker og øvelser for å bli godt kjent og bruke fantasi og tilstedeværelse og samarbeide - film er et stort gruppearbeid!
Vi skal også se masse film og spise popcorn, ha bålkveld, gå på tur, bade og finne gode steder å spille inn scenene våre. Filmcamp foregår på Åsheim gård. Her sover du på sovesal og spiser i spisesal. Undervisningen foregår stort sett ute eller i låven, og du er her sammen med med 14 andre filminteresserte folk på samme alder.

Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter