Alder: 13 - 15

Kurset går fra 31.07.2022 til 05.08.2022

Pris: 5 500 ,-DUScamp 13-16 år

Digger du både  musikk og  teater? Kanskje har du gjort mest teater og er vant til at musikken kommer ut av høyttalerne? Denne uka undersøker vi hvordan musikk kan være medforteller på scenen.

Digger du både musikk og  teater? Vi skal lage vår egen musikal. Vi komponerer melodiene, skriver tekstene og masserer frem handlingen. Det blir spennende! 

Har du en historie eller episode vi kan lage en sang til? Vi trenger alle. Kan du spille et instrument er det topp, men ikke nødvendig. Alle kan synge! 

Denne uken skal vi fortelle en historie på scenen med kropp og stemme. 

Vi jobber med teaterteknikker for å få frem din stemme og ditt uttrykk.  

Teatercamp er på  en gård i spydeberg. Du sover på sovesal med 12-14 andre på din alder, der er det to bad. Du spiser i spisesal, fire måltider om dagen. Det er minimum seks timer undervisning pr dag + tur, kos, kostymemoro, sang og spell. Det koster 5500,-
Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding) Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter