Alder: 13 - 15

Kurset går fra 10.07.2022 til 15.07.2022

Pris: 5 500 ,-Filmcamp 13-15 år 2022

På filmcamp blir du kjent med de ulike sidene av å lage film. Vi jobber i stort filmcrew med alle deltakerne og i mindre grupper, der alle som vil får prøve seg  foran eller bak kamera.

På filmcamp blir du kjent med de ulike sidene av å lage film. Vi jobber i stort filmcrew med alle deltakerne og i mindre grupper, der alle som vil får prøve seg md å spille foran kamera, å fortelle en historie med kamera og å gi regi til skuespillerne. Dessuten jobber vi med manus, lyd, lys, kostyme, set-design og casting. 
Hver deltaker kan velge litt selv hva hen er mest nysgjerrig på. Vi starter hver dag med felles oppvarming med fokus på samarbeid og kreativitet. Så fokuserer vi på et fagområde og jobber i grupper med å filme korte scener.

 På kvelden ser vi på det vi har laget sammen og diskuterer hvordan vi har løst oppgavene og hvordan det funker. I slutten av uka vil vi ha en filmvisning for familie og venner som viser noe av det vi har jobbet med. På filmcamp får du minimum 6 timer undervisning pr dag, fire måltider pr dag, en seng på sovesal der det er to bad med dusj og do. Vi går på tur, har bålkvelder med musikk og spell og ser masse film.

Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding) Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter