Alder: 15 - 20

Kurset går fra 03.07.2022 til 08.07.2022

Pris: 5 500 ,-SKRIVE & SPILLE 15-20

Vi skriver tekster, prøver dem ut på gulvet  og iscenesetter noen av dem. Du får derfor både i pose og sekk - vi skaper teater både gjennom å skrive og å spille.

Denne uka prøver vi ut måter å skrive scenetekst. Så enten du er nysgjerrig på å skrive, litt bekymra for å skrive eller ikke tror du kan skrive...
Gjennom lekne teaterøvelser og improvisasjon setter vi i gang skriveprosesser. Vi skriver hver for oss og sammen. Vi lager historier, karakterer, prøver ut ulike formgrep og tema. 

På slutten av uka inviterer vi venner og familie til en lesning/visning av noe av det vi har laget i løpet av uka.

På Teatercamp sover du på sovesal med 14 andre, der det er to bad. Du får fire måltider om dagen i spisesalen eller ute og minimum 6 timer undervisning om dagen. Det er masse sosial moro, tur, bål, sang og spell. På Teatercamp får du masse spennede påfyll - venner og sommerminner for livet!

 Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon(som gjelder alle sommerens camper) og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmeldin. Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.


Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter