Alder: 12 - 16

Kurset går fra 26.06.2022 til 01.07.2022

Pris: 5 500 ,-Teatercamp 12-16 år 2022

På teatercamp undersøker vi det grunnleggende for en skuespiller.  
Vi har fokus på fantasi, bevegelse, minner, sanser, musikk, tekst og stemmebruk

På teatercamp undersøker vi det grunnleggende for en skuespiller. Med lekne teaterøvelser og improvisasjon, får deltakerne prøve ut hva som skal til for å lage en karakter og være godt tilstede i en scenisk situasjon. Vi har fokus på fantasi, bevegelse, minner, sanser, musikk, tekst og stemmebruk. 
Du som skal være med kan ha med deg en historie knytta til et tema - sommerens tema er ikke bestemt ennå.
I løpet av de seks dagene teatercampen varer, bygger vi en forestilling sammen. Siste dagen har vi visning i hagen, i skogen eller i låven, avhengig av vær og føreforhold. Vi inviterer familie og venner til å komme og se. På teatercamp får du sove på sovesal med 12-14 andre på din alder, der er det to bad. Du spiser i spisesal, fire måltider om dagen. Det er minimum seks timer undervisning pr dag, tur, kos, kostymemoro, sang og spell fra morra til kveld. Det koster 5500,-(Ved påmelding før jul får du earlybirdpris : 5000,-)Vi har søskenmoderasjon og vervepris - får du med deg noen som ikke har vært her før, får du 500,-i rabatt pr påmelding)
Påmeldingsavgiften blir ikke refundert ved avmelding.

Folka som jobber på denne kampen

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter