Tilbake til alle kurs

teatercamp 11-14 år juni/juli 2019

Fra 30.06.2019 til 05.07.2019. Fra 11 til 14 år

Alder: 11 - 14

Kurset går fra 30.06.2019 til 05.07.2019

Pris: 4 900 kr

Peer, du lyver! Fleip eller fakta? Nødt eller sannhet? Vi skal holde på med løgn og jug og bedrag i sommer. Ca tolv deltakere kommer til teatercamp i seks dager og fem netter, for å lære mer om teater og bli kjent med masse fine folk de ikke kjenner så godt fra før. I sommer skal du får lyve så det renner! Ta med deg en løgn du er glad - så skal vi lage teater av den. På teatercamp skal vi dele disse løgnene, improvisere og lage musikk, utvikle dialoger og finner humoren og alvoret i det hver deltaker har med seg. Fiksjon, drama, scenekunst er jo stort sett juks og fanteri. Det er mye rundt oss som går for å være sant, men som viser seg å være løgn. Vi vil også jobbe med scener fra verdensdramatikken hvor løgnen er viktig. Etter seks dager på camp har vi en liten, ferdig forestilling, som vi viser til venner og kjente den siste dagen. Så feirer vi med en grillfest til slutt. Kanskje klarer publikum å avsløre deg? På teatercamp lærer deltakerne grunnleggende skuespillerteknikk, samspill, tilstedeværelse, stemmebruk og bevegelse gjennom improvisasjon og teaterlek- og øvelser. Du sover på sovesal, spiser på stabbursloftet, øver og spiller ute på tunet, i skogen eller på låven. Fem netter og seks dager med nye venner, herlige sommerminner og masse teater! Pris 4900,- Det inkluderer minimum 6 timer undervisning pr dag, fem netter på sovesal, fire måltider for dagen.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt