Tilbake til alle kurs

Lag musikk og film - 15-19 år

Fra 02.07.2017 til 07.07.2017. Fra 15 til 19 år

Alder: 15 - 19

Kurset går fra 02.07.2017 til 07.07.2017

Pris: 4 800 kr

Meld deg på her hvis du: er mellom 15 og 19 år har et ønske om å lage film, spille i film eller lage musikk. liker å bli kjent med nye mennesker i et fordomsfritt miljø. liker å gaule sanger rundt bålet til langt på natt. har lyst til å lage noe sammen med andre. er interessert å lære å lage film, lære skuespill for kamera eller musikkproduksjon fra profesjonelle aktører fra film-og musikkbransje. vil få et sommerminne for resten av livet På musikk-og filmcamp deles deltakerne i flere grupper - du velger om du vil konsentrere deg om musikk eller film. Hva slags musikk og film som lages på workshopen, er avhengig av hvem som melder seg på og deres interesser og ferdigheter. Musikken kan være alt fra lyden av vann som renner, til egne låter eller din versjon af yndlingslåta di av Madonna. Lærerne på workshopen vil gi dere verktøy og veilede gjennom prosessen. Mye vil handle om å finne en vei fra idé til ferdig låt eller film. Det blir ca like store deler kreative oppgaver og teknisk/praktisk problemløsning. Uka deles inn i tre faser. Først finner gruppa frem til en idé og skriver manus eller lager musikk. Deretter spilles musikk og film inn og så klippes eller mikses det innspilte materialet. Gruppa vil også lage et visningskonsept og en livefremføring av musikken. Workshopen vil også handle om å håndtere de ulike oppgavene/rollene, samarbeid og ledelse. I påmeldingen: Hvis det er musikk du vil lage - si noe om hva slags musikk du er interessert i og om du spiller et instrument. Skriv også noe om du har laget no egne låter, eller spilt inn og mikset noe sjøl. Hvis du vil lage film, si noe om hva du helst vil gjøre - være foran eller bak kamera? Har du noen spesielle ønsker eller erfaringer med klipp, lyd, regi eller lys? Under workshopen bor, sover, lærer, spiser og spiller du på Åsheim Gård. Du sover i Drengestua, spiser på stabburet, har undervisning ute eller på låven eller i åkern. Du får minimum 6 timer undervisning for dagen, sengeplass på sovesal, 4 måltider pr dag, grill og kos, og nye venner. Vi avslutter de seks dagene med en filmvisning og konsert for familie og venner og en grillfest i hagen på Åsheim.

Veiledning

Det du fyller inn her blir kun tilgjengelig for oss på teater|camp

Vi foretrekker å spare både tid og miljøet ved å sende faktura på epost. I feltet "Faktura epost" vil vi ha epostaddressen til den som skal betale for oppholdet.

Det er fint for oss å vite litt om deg på før du kommer. I feltet "Fortell om deg selv" kan du fortell oss litt om dine interesser og talenter. Spiller du foreksempel et instrument?

Hvis det er det noe av medisinsk art, vi må vite om deg, skal du fylle det inn i feltet for "Medisinsk informasjon". Det kan være om du har allergier eller om du må ta medisiner.

Hvis du kommer på at du har gjort noe feil i påmeldingen etter at den er sendt, kan du ta kontakt på epost eller telefon.

Dersom vi må vite noe om du som er svært sensitivt, kan du godt ringe oss. Du finner telefonnumer og epost nederst på siden.

* må fylles ut korrekt